Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uzrok smrti Borisa Mrkića ozljede, u automobilu pronađeno i pismo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzrok smrti 23-godišnjeg Borisa Mrkića iz Sikova u općini Sv. Filip i Jakov čije je tijelo jutros izvučeno iz mora ispod Šibenskog mosta nije utapljanje nego višesestruke ozljede i prijelomi po tijelu.

Istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Branko Ivić koji je danas vodio očevid na mjestu gdje je pronađeno Mrkićevo tijelo potvrdio je da ga je patolog šibenske bolnice obavijestio o višestrukim ozljedama kao uzroku smrti. 

Pročitajte i ovo Trampolinski park Vlasnici dobili kazne Nakon zabave u trampolinskom parku mnogi završili u bolnici: "Nikada me ništa nije tako boljelo" Ilustracija Izvijestila policija Krvava večer kod Imotskog: Jedan muškarac izboden, drugi zadobio teške ozljede

Također, obdukcijom je utvrđeno da je smrt nastupila prije pet dana.

Neslužbeno se doznaje da je u pretincu smrskanog automobila pronađeno njegovo oproštajno pismo, no sadržaj pisma još nije poznat. 

>> Policija potvrdila: U moru pronađeno tijelo nestalog Borisa!

Poznato je da je mladić nestao 12. svibnja dakle prije sedam dana, pa je od trenutka nestanka do smrti prošlo dva dana.

Mladić se u vozilu "renault clio", krečući se iz smjera Šibenika u smjeru Zadra sletio u more kod Šibenskog mosta. Neslužbeno se doznaje da je u pretincu automobila pronađeno njegovo oproštajno pismo, no sadržaj pisma još nije poznat.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene