Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Procjene EK

Maras i Šuker posvađali se u eteru - voditelj ih jedva smirio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maras je tvrdio da je ova Vlada puno učinila, te kazao je zaslužna za rast trendova dok je Šuker tvrdio da Vlada u tri i pol godine nije provela ni jednu strukturnu reformu.

U emisiji Hrvatskog radija jutros su govorili o procjenama Europske komisije o gospodarskim kretanjima u Hrvatskoj u 2015. SDP-ov ministar Gordan Maras, HDZ-ov saborski zastupnik Ivan Šuker i ekonomski analitičar Damir Novotny.

Pročitajte i ovo Gordan Maras i Krešimir Macan Tko zna više? Maras prozvao Macana, brzo mu stigao odgovor: "Drago mi je zbog toga..." Slika nije dostupna Ne dijele njegov optimizam Šuker i Linić 'ribaju' Marasa oko izlsaska iz recesije

Prilikom rasprave oko procjena Europske komisije koje prognoziraju izlazak Hrvatske iz recesije uz minimalan rast BDP-a ministar Maras i zastupnik Šuker su se posvađali. 

Šuker o izbjegavanju plaćanja poreza predsjednice: 'Trebalo je servirati nešto sa čime će se građani zabaviti'

Maras je tvrdio da je ova Vlada puno učinila, te kazao je zaslužna za rast trendova dok je Šuker tvrdio da Vlada u tri i pol godine nije provela ni jednu strukturnu reformu. Jednako tako, tvrdio je Šuker, Vlada je propustila povući novac iz europskih fondova te dodao da je to mišljenje Europske komisije.

Šuker je tražio Marasa da konačno progovori istinu. "Rezultat vaše politike se vidi", rekao je Šuker. Kasnije je kazao i kako na ovaj način, na koji govori ministar Maras govori, "govori putujući cirkus Zorana Milanovića".

Maras se branio kako su to službeni podaci, a ne njegove pretpostavke. Zatim su se počeli međusobno svađati, a voditelju emisije nisu dopustili da dođe do riječi.

Voditelj ih je na koncu uspio smiriti tako što je ekonomskom analitičaru Damiru Novotnyu postavio pitanje, a ovaj počeo odgovarati. Tek tada su Maras i Šuker prestali s prepucavanjima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene