Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Listopad za pamćenje

Do kada ćemo uživati u babljem ljetu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi tjedan počeo je sunčano i ugodno toplo. Evo kako nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana.

U ponedjeljak ujutro ponegdje je zabilježena magla, ali u većini zemlje bilo je sunčano. Jutarnja temperatura se u unutrašnjosti kretala od 10 do 15, a na Jadranu od 15 do 20 stupnjeva. Puhat će slabo do umjereno, na otvorenom moru mjestimice i jako jugo.

Pročitajte i ovo Kiša u Dubrovniku Vremenska prognoza Pripremite kišobrane jer nam stiže nevrijeme: Meteorolog otkrio gdje će kiša i grmljavina najprije stići Kiša u Splitu, ilustracija Vremenska prognoza Polako pripremajte kišobrane: Meterolog otkriva kakvo nas vrijeme čeka na početku novog tjedna

Unutrašnjost:
Pretežno sunčano u kopnenom području nastavit će se i poslijepodne. U najtoplijem dijelu dana očekuje se 24, ponegdje i 27 stupnjeva.

Sjeverni Jadran:
U gorskoj Hrvatskoj i na sjevernom Jadranu bit će promjenjivije, tijekom dana i uz sunčana razdoblja, a prema večeri bi ponegdje moglo biti i malo kiše. Puhat će slabo do umjereno, na otvorenom moru i jako jugo, a temperatura će biti većinom između 22 i 25 stupnjeva. U gorju malo manje.

Stigla je sezona viroza: Evo nekoliko savjeta!

Južni Jadran:
U Dalmaciji će cijeli dan biti sunčano i vrlo toplo. Uz slabo i umjereno, prema otvorenom moru samo jako jugo, temperatura će porasti barem do 24, a ponegdje i do 26 stupnjeva.

Tri dana kopno:
Sredinom tjedna očekuje nas nešto promjenjivije vrijeme, pri čemu bi povremeno moglo biti i malo kiše, kako se čini, najčešće u četvrtak. U utorak i srijedu kiša će se zadržati uglavnom na gorskom području. Ostaje iznadprosječno toplo.

Tri dana more:
I na Jadranu će idućih dana biti promjenjivo, posebno na sjevernom i srednjem dijelu, gdje se povremeno očekuje i kiša, dok će se ne jugu zadržati suho i većinom sunčano.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene