Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitna intervencija

Užas na Rabu: Urušio se balkon kuće, vatrogasci rezali ogradu da bi spasili ljude, prevozili ih helikopterom

Nakon urušavanja balkona na Rabu četiri su osobe ozlijeđene, od toga tri teško. Dvije su osobe helikopterom prevezene u bolnicu.

Četiri su osobe ozlijeđene nakon što se u nedjelju urušio balkon kuće na Rabu u ulici Banjol 781. Vatrogasci DVD-a Rab su hidrauličkim alatom rezali ogradu kako bi osigurali pristup jednoj od ozlijeđenih osoba zajedno s djelatnicima hitne pomoći.

Dvije teško ozlijeđene osobe prevezene su helikopterom u KBC Rijeka, dok je treća ozlijeđena osoba prevezena vozilom hitne pomoći cestovnim putem. Četvrta, lakše ozlijeđena osoba nije zatražila daljnju liječničku pomoć.

Riječka bolnica oglasila se priopćenjem o tri ozlijeđene osobe:

"U ovom trenutku imamo informaciju da su 23. travnja u nedjelju, u drugom dijelu dana s otoka Raba dovezena tri pacijenta sa zadobivenim tjelesnim povredama. Svi su zbrinuti na OHBP-u Sušak KBC-a Rijeka. Nakon detaljne obrade dvoje pacijenata hospitalizirano je na odjelu traumatologije i pacijenti su stabilno. Treći je pacijent nakon obrade otpušten na kućnu njegu", javili su iz bolnice.

Neslužbeno doznajemo da je balkon popustio pod teretom građevinskog materijala koji su pokušali preko balkona transportirati u kuću.

Pročitajte i ovo Urušila se zgrada u Marseilleu - 2 u Marseilleu FOTO/VIDEO Stravični prizori na Uskrs: Urušila se zgrada, požar otežava potragu za živima. "Psi ne mogu izdržati vrućinu"

DVD Rab dojavu je dobio u 13:06, a intervencija je završila u 14:33. Na vatrogasnoj intervenciji sudjelovalo je sedam vatrogasaca DVD-a Rab s tri vatrogasna vozila

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene