Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka o ustavnosti covid potvrda

Raspudić o Ustavnom sudu: "Nadam se da će prosuđivati u skladu sa strukom, a ne preko nekog političkog daljinskog upravljača”

Aktualno Galerija Nino Raspudić Nino Raspudić Foto: DNEVNIK.hr Prikupljanje potpisa za referendum - 1 Prikupljanje potpisa za referendum - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prikupljanje potpisa za referendum - 2 Prikupljanje potpisa za referendum - 2 Foto: DNEVNIK.hr Marin Miletić Marin Miletić Foto: DNEVNIK.hr +1 Miroslav Šeparović Galerija 1/6 >>
Nakon odluke Ustavnog suda o COVID potvrdama iz MOST-a poručuju kako to nema nikakve veze s njihovim referendumom. Istaknuli su i kako se nadaju da neće biti politikanstva pri odlučivanju o ustavnosti njihova referenduma.

Miroslav Šeparović rekao je kako današnje odluke Ustavnog suda o COVID potvrdama nemaju nikakvog utjecaja na sam postupak referenduma. Odbacio je i svaku mogućnost da bi ova odluka upućivala na smjer kojim bi Ustavni sud mogao ići u eventualnim budućim odlukama o referendumu.

Pročitajte i ovo Marin Miletić Nesuglasice presudile Nakon raskola u Mostu internetom se širi Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci Božo Petrov Briselske fotelje Petrov nakon odlaska Raspudića: "Iskreno mi je žao. Htio sam da svi budemo na listi"

Mostov Nino Raspudić poručio je da je današnja odluka Ustavnog suda potpuno irelevantna za referendumska pitanja jer se ona odnose na COVID potvrde u javnom sektoru, a ne u sustavu zdravstva i socijalne skrbi.

“Mi smo odradili svoj dio posla i ja se stvarno nadam da će, ako uopće saborska većina pošalje naša referendumska pitanja Ustavnom sudu, a ne raspiše odmah referendum, nada umire posljednja.

Ja se nadam da će oni prosuđivati u skladu s načelima struke, a ne nekog političkog daljinskog upravljača", kazao je Raspudić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene