Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Startaj Hrvatska"

Dobre vijesti za male proizvođače - krenuo je projekt koji je i Goranu omogućio poslovni uzlet: "Pronašao sam ono u čemu sam najbolji"

Dobre vijesti za male proizvođače i poduzetnike koji priželjkuju ulazak na veliko tržište. Nova TV i Spar Hrvatska nastavljaju s projektom ''Startaj Hrvatska". Otvorene su prijave za novu sezonu. U prošloj je osmero kandidata uspjelo ostvariti svoje snove i učiniti konkretne korake u svojim poslovnim planovima.

U Dugopolju je 23-godišnji Goran Čipčić jedan od uspješnijih malih poduzetnika. Prošle godine uspio je od obiteljske tradicije stvoriti ozbiljan posao.

Pročitajte i ovo Nova sezona projekta Startaj Hrvatska - 1 Nevjerojatna prilika Nova sezona projekta koji daje vjetar u leđa poduzetnicima: Startaj Hrvatska ponovo ostvaruje snove Novac - 3 Podijeljena mišljenja Vlada ozbiljno razmišlja o porezu na ekstraprofit: "Do izrade programa paketa mjera krajem rujna jasno ćemo se očitovati"

''Mene to u početku nikad nije zanimalo, uvijek sam trenirao balun i živio u iluziji, živjet ću od baluna i imati puno cura'', kazao je Čipčić kroz smijeh.

Ali upis na fakultet mu, kaže, nije donio željenu sreću, pa je odlučio pokrenuti svoj startup.

''Dugo dugo sam se ja borio i ispitivao kako i na koji način to pokrenuti dok se doslovno nije dogodio moment - idem u to krenuti i onda se ukazala Startaj Hrvatska'', prisjeća se Čipčić.

Goran je u emisiji učio izradu odgovarajuće ambalaže, detalje zakonskih regulativa koje proizvod mora zadovoljiti te kako voditi poslovanje uz dostavnice, otpremnice i fakture.

"Uz samu podršku odgovornih ljudi u projektu sve su te skale, stepenice izgledale puno jednostavnije. Imao sam tu neku sigurnost, na jednom mjestu sam imao odgovore na sva pitanja", objasnio je.

Osim odgovora na sva pitanja, dobio je i poticaj za razvijanje novih ideja.

"Smatram da pronašao ono u čemu sam najbolji. Nekako prateći 
intuiciju, slušajući svoj osjećaj, došao sam do zaključka što bi mene stvarno
moglo čekat u budućnosti, koji je zapravo moj put", zaključio je.

Priliku poput Goranove imaju svi koji žele učiti i razvijati svoje poslovne ideje. Svi oni koji žele svoje snove pretvoriti u poslovnu realnost mogu se prijaviti u ''Startaj Hrvatska'' na novatv.hr/prijava.

Više informacija možete pogledati u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene