Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigao odgovor

Plenković: "Milanović je potpuno irelevantan"

Andrej Plenković
Andrej Plenković Foto: Jure Miskovic/Cropix
Spomen Kristova uskrsnuća slavi se svečanim misama, koje u većim gradovima predvode nadbiskupi i biskupi.

Premijer Andrej Plenković nakon mise na zagrebačkom Kaptolu povodom Uskrsa kratko je komentirao najnovije izjave predsjednika Zorana Milanovića koje je odaslao s Plitvica i obilježavanja Krvavog Uskrsa.

Milanović je, među ostalim, rekao da je Ustavni sud patvorina političkih olupina te da se ne namjerava držati njihovih upozorenja. 

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić potraga za djevojčicom Policijska načelnica otkrila nove detalje i koga je prvo zatekla na mjestu Dankina nestanka

“Svi trebaju poštovati upute DIP-a i Ustavni sud”, kratko je poručio premijer. Na pitanje novinara zašto danas nije na Plitvicama, odgovorio je kako su tamo tri ministra.

“To je čovjek kojeg ne želim komentirati, danas su tri potpredsjednika Vlade na Plitvicama, tamo sam bio prije par godina. Irelevantan je potpuno. Mogao je dati ostavku pa bi sve bilo drugačije,” ocijenio je premijer istup Zorana Milanovića. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Jedna obaveza manje Velika promjena za vozače nekih vozila: Od ponedjeljka ne riskiraju kaznu od 30 eura

Nije želio komentirati eventualno poništenje izbora zbog njegova sudjelovanja u izbornoj kampanji.

“Sretan Uskrs svima,” poručio je Plenković i otišao. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene