Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HT na Twitteru

UPOZORENJE Ako ste dobili poziv s broja +882... NE ODGOVARAJTE

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste slučajno dobili poziv s broja koji počinje s +882, nikako ne odgovarajte na isti, jer je riječ o prijevari, upozorava Hrvatski telekom.

Hrvatski telekom je putem društvenih mreža reagirao nakon što su evidentirali povećan broj poziva s broja koji počinje s +882. Riječ je, kako kažu, o prijevari koja bi korisnike mogla skupo koštati ako se jave.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Ilustracija Paket iz inozemstva Čekala je paket sa zlatom i vrijednosnim papirima, uplatila novac, ali uskoro je shvatila da mora nazvati policiju

"Dragi korisnici! Tijekom prijepodneva evidentirali smo povećani broj poziva s numeracije +882 13800xxx prema dijelu korisnika u našoj pokretnoj mreži. Riječ je o kratkim pozivima koji se prikazuju kao propušteni pozivi, a pozivanje tog broja može rezultirati visokim troškovima. Uspješno smo onemogućili pristup prema navedenom broju te apeliramo i savjetujemo da na ovakve i slične pozive, ukoliko sumnjate u vjerodostojnost pozivatelja, ne odgovarate. Hvala", stoji u priopćenju Hrvatskog telekoma objavljenom na Twitteru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene