Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijedna 26 milijuna eura.

Najluksuznija jahta proizvedena u Hrvatskoj: 'Svaka kabina ima jacuzzi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upoznajte 'Katinu' - najluksuzniju jahtu proizvedenu u Hrvatskoj, vrijednu čak 26 milijuna eura.

Samo tjedan plovidbe na ovoj 60-metarskoj splitskoj ljepotici košta 260 tisuća eura. Novi Brodosplitov adut izazvao je oduševljenje na Monaco Yacht Show-u, a namijenjen je krstarenju Mediteranom i Karipskim otocima, ali i oceanskim krstarenjima.

Ova splitska ljepotica imena 'Katina' je najluksuznija megajahta proizvedena u Hrvatskoj. A Brodosplit na njoj nije štedio - ima 4 palube na kojima je 6 VIP kabina.

'Radi se o 60-metarskoj jahti, cirka 10.5 metara širine, koja ide 14 čvorova i ista je u mogućnosti smjestiti i ugostiti 12 putnika, koje opslužuje 13 članova posade', rekla je Teuta Duletić, direktorica prodaje Brodosplita.

Pročitajte i ovo Jahta Royal Romance Odvjetnici pojasnili Ruski bogataš tuži Hrvatsku: Traži više od 35 milijuna eura zbog blokade luksuzne jahte Ilustracija Imala detaljan plan Zapalila jahtu svom bivšem poslovnom partneru, ali nije znala ključnu informaciju

Abramovičevu jahtu danima puni 40 cisterni - račun je oko MILIJUN EURA!

Uživanje u ovoj luksuznoj priči ima i svoju cijenu pa tko voli, nek' izvoli. Tjedan dana najma ove luksuzne ljepotice iznosi 260 tisuća eura, dok je njezina prodajna cijena 26 milijuna eura.

'Sve kabine unutra imaju svoje balkone, jacuzziji, preko 23 igračke za vodene sportove. Sve su to neke stvari koje su jako zainteresirale kupce', rekla je Teuta.

Cijelu priču o ovoj ljepotici pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene