Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Cijene ne gledam'

Unatoč višim cijenama turisti se ne bune

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jadranskim mjestima i danas se tražilo malo mjesta za ručnik na plaži, a traži se i dobar zalogaj i kapljica u tradicionalnim restoranima. Gosti, pokazala su iskustva, uživaju u domaćoj hrani i kvalitetnoj usluzi.

Kokteli su malo skuplji nego lani, ali kad se ima cilj za cijenu se ne pita. Narodne nošnje i kape lijepo pristaju momcima iz Dalmatinskog sela. Nema gosta koji na im nije ponudio osmijeh, a napojnice su vrlo izgledne.

Pročitajte i ovo Najbolje se osvježiti u moru Strahuju za sezonu Stanovnici naše hit destinacije u panici: "Za nas ovo znači propast što se tiče iznajmljivača" Provjereno: Zgrada - 1 Stan zvan čežnja I šupe idu za sulude svote, na rentanju strancima ogromne zarade: "Stanarina je počela sa 600 eura, a sad je 1000. Onda je nakon tjedan dana nazvao..."

>> Produženi vikend daje izvrstan turistički rezultat

U šibenskoj okolici uvijek je lijepo, ali ljeti se uvijek traži više. Godišnje odmore treba dobro iskoristiti. Ljeto službeno traje tek nekoliko dana a mnogi su ga se već i nauživali. Za one koji još uvijek nisu, vremena srećom ima dovoljno.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene