Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propao projekt?

Unatoč najavama e-liste čekanja ipak nisu zaživjele

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najavljeno internetsko naručivanje pacijenata u bolnicama još nije zaživjelo, unatoč najavama Ministarstva zdravlja kako će se s time početi već 1. kolovoza.

Naime, narudžbe trebaju obavljati liječnici opće prakse, no mnogi novi program tek uče, doznajemo iz gospićke bolnice, a iz karlovačke kažu da pomaka ipak ima. Za sada pacijenti mogu provjeriti liste čekanja, te barem na taj način skratiti vrijeme dolaska na specijalistički pregled.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozlijeđeno sedmero gostiju Konobarica koja je zapalila goste u pritvoru, policija objavila detalje Radovi na aglomeraciji u karlovačkoj Zvijezdi - 1 Obnova iz pakla Žena upala u iskopanu rupu duboku tri metra, radove kao da izvodi tvrtka A je to, a neki su u suzama zvali gradonačelnika

>> Počeo pilot projekt 'eLista čekanja i eNaručivanje'

'Sad je veliki broj liječnika na godišnjem odmoru i trebaju se naviknuti na to. Isto morate shvatiti da su liječnici u općoj medicini mahom i stariji liječnici, da se moraju naviknuti, to je jedan korak koji ce trajati', kazala je Marija Vrkljan Ilijevski, ravnateljica Opće bolnice Gospić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene