Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gundulićeva otvorena za promet

Ukinuta blokada: Radovi u Varšavskoj odvijaju se nesmetano

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radovi na gradilištu u Varšavskoj od danas se odvijaju normalno. Prosvjednici ih više ne blokiraju, a nema ni interventnih policajaca.

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare, koju su održali na Cvjetnom trgu, u blizini gradilišta rampe za podzemnu garažu, organizatori prosvjeda objavili su da će s masovnim prosvjedima pričekati do jeseni, a tijekom ljeta bavit će se samo s pravnim aktivnostima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesuglasice u Gradskoj skupštini Bandić: Spreman sam na sve osim na iscrpljivanje, to je suptilni mobbing Slika nije dostupna Ocjenjivanje rada gradonačelnika Odbor ima primjedbe na Bandićeve protokolarne susrete

>> 'Bez referenduma vlast će imati masovnu konfrontaciju s građanima'

Jučer u 22 sata Gundulićeva ulica otvorena je za promet. Pripadnike interventne policije većim dijelom zamijenili su zaštitari. 'Mi smo rekli da ćemo na terenu biti dokle god bude potrebe za tim. Sukladno našoj procjeni više nema potrebe za našim osiguravanjem', rekla je Jelena Bikić, glasnogovornica PU zagrebačke.

>> Cijena zaustavljanja bagera u Varšavskoj 200 milijuna eura?

Radove podržava gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić. No, koliko će on još biti na toj funkciji? Ako se pita čelnike Zelene Akcije i Prava na grad, ne dugo. Oni zahtijevaju raspisivanje referenduma za njegov opoziv i od toga neće odustati.

>> Bandić: Ne bojim se referenduma, samo Boga
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene