Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićeni napadači na britanske turiste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stipe Ringwald (34) i Karla Krneta (20), dvojac koji je nakon sukoba s britanskim državljanima ispred hvarskog kafića Carpe Diem kao u zemlju propao, prepoznali su građani Vinkovaca po slikama iz novina i dojavili to policiji, koja ih je uhitila kod prijatelja kod kojih su se skrivali.


Ringwalda i Krnetu policija trenutačno prebacuje iz Vinkovaca u splitski istražni zatvor Bilice, a u petak ujutro trebali bi biti prepraćeni pred istražnog suca Županijskog suda u Splitu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj stravičnog zlostavljanja Novi detalji: Njemicu Karlu seksualno iskorištavali i susjedi Slika nije dostupna Tjerali pse da ju grizu Strava u BiH: Djevojku držali u ropstvu deset godina! Tukli je i zlostavljali

U sukobu pred Carpe Diemom je sudjelovao i dr. Hrvoje Tomasović, dečko bivše misice i Pipi djevojke Ane Sasso. On je tada bio priveden u policijsku postaju.

Ana Sasso tada je tvrdila da su britanci napali Ringwalda, a ne obrnuto, a da ga je njen Hrvoje branio.

Bivšeg motociklističkog asa, sada poznatijeg kao vlasnika više od stotinu kaznenih prijava, policija sumnjiči da je 16. srpnja ispred hvarskog kafića Carpe Diem, zajedno s još jednim, zasad nepoznatim muškarcem, pretukao dvojicu britanskih državljana, od kojih je jednom odgrizao dio uha.

Do sukoba je došlo nakon što se vidno pijana Karla, koja je navodno s Ringwaldom u vezi, sa spomenutim britancima zabavljala ispred kafića na što je, vjerojatno ljubomorni Stipe, reagirao fizičkom silom.

No, nije jasno što ga je moglo navesti na ljubomoru, budući da su britanski mladići deklarirani homoseksualci, koji to ničime nisu skrivali.

Ringwald i njegov pomagač tada su pobjegli i policija im gubi svaki trag.

Pijanu Karlu Krnetu, nezaposlenu medicinsku sestru iz Zadra i ultimate fightericu, policija je tada privela pa pustila. Nakon toga i ona je za policiju kao u zemlju propala. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene