Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršeno krimimalnističko istraživanje

Uhićeni 27-godišnjak koji je urinirao po spomeniku Miljenku Smoji, otkrio bizaran razlog tog suludog postupka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila muškarca koji je 1. studenoga urinirao po spomeniku postavljenom u Splitu na Obali Ante Trumbića.

Nakon što je 01. studenoga  objavljena snimka na kojoj nepoznati muškarac tijekom noći urinira po spomeniku postavljenom u Splitu na Obali Ante Trumbića, policijski službenici su odmah po saznanju za događaj započeli kriminalističko istraživanje i postupak otkrivanja identiteta muškarca sa snimke.

Utvrđen je identitet muškarca i on je jučer uhićen i doveden u službene prostorije Prve policijske postaje Split, izvijestila je policija

Pročitajte i ovo Ruski napad na Harkiv - 5 Najveći napad u posljednjim tjednima Rusi žestoko napali dronovima: Zračne uzbune noćas su trajale nekoliko sati, pogođene kuće, vojni objekt...

Provedenim istraživanjem nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je svojim ponašanjem ostvario obilježja prekršaja protiv javnog reda i mira i to članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te je danas uz optužni prijedlog odveden na Općinski prekršajni sud u Splitu.

U optužnom prijedlogu sudu je predloženo da se 27-godišnjaku izrekne kazna zatvora u trajanju od 15 dana.

Kako prenosi Dalmatinski portal, privedeni negira da je urinirao po spomeniku. Tvrdi da je to zapravo bila šala za njegovu djevojku koja je obožavateljica opusa Miljenka Smoje i da nije urinirao već prolijevao vodu iz boce koju je držao u ruci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene