Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Narušavao javni red

Ugostitelj napao policajce koji su došli zbog preglasne glazbe: Divljao i prijetio im

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Službi kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom i 26-godišnjakom osumnjičenima da su počinili napad na službenu osobu kao i prijetnju prema službenoj osobi.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako se osumnjičeni 53-godišnjak 17. kolovoza oko 3:10 u Drnišu, nakon što su policijski službenici došli u ugostiteljski objekt u njegovom vlasništvu obavljajući svoj posao s namjerom da se utiša preglasna glazba jer je prošlo radno vrijeme određeno od grada Drniša povodom proslave sv.Roka, oglušio na izdane naredbe, narušavao javni red i mir te tjelesno nasrnuo i napao policijske službenike koji su iz navedenog razloga nad njim uporabili sredstva prisile.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Kako je izvijestila PU šibensko-kninska također je utvrđeno kako je 26-godišnjak u nastaloj gužvi pokušao napasti policijske službenike te su prema njemu uporabljena sredstva prisile, između kojih i papar sprej.

Prijetio policajcima

Nakon privođenja u prostorije policije 53-godišnjak je prijetio policijskim službenicima.

Navedenog 53-godišnjaka se sumnjiči za napad na policijske službenike i prijetnju prema službenoj osobi, a 26-godišnjaka za napad na službenu osobu te su obojica uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene