Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci bez predaha

Ugašen požar kod Trogira, planuo novi kod Knina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U gašenju sudjeluju JVP Knin i DVD Knin s ukupno 9 vatrogasaca i 4 vatrogasna vozila, a požar iz zraka gasi i kanader.

Jutros u 7.41 sati planuo je požar na predjelu Gornji Žagrovići - Golubić, kod Knina, priopćili su iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS). U gašenju sudjeluju JVP Knin i DVD Knin s ukupno 9 vatrogasaca i 4 vatrogasna vozila, a požar iz zraka gasi i kanader .

Pročitajte i ovo Darko Dukić iz minute u minutu Vatrogasni zapovjednik uputio poruku nadležnima: "Da smo jučer imali četiri ili pet kanadera, požar bi bio uhvaćen u pola sata" Borba s vatrom nastavlja se u noć iz minute u minutu Herojska borba s požarom kod Šibenika traje i tijekom noći, vatrena stihija i dalje prijeti. Ozlijeđen jedan vatrogasac

>> Veliki požar kod Omiša bježi pred vatrogascima po visokom i teškom terenu

>> Gori borova šuma na području Vodica, požar na Svilaji ugašen

Požarom je zahvaćeno oko 1 ha borove šume. Istovremeno je stigla i obavijest kako je požar kod Trogira koji je planuo jučer ugašen jutros u 5 sati.

U gašenju požara su sudjelovali DVD Trogir, DVD Marina, DVD Slatine, DVD Seget Vranjica i DVD Rogoznica s ukupno 24 vatrogasaca i 7 vatrogasnih vozila, a požar iz zraka je gasio 1 helikopter s uređajem za gašenje. Opožareno je oko 10 hektara mješovitog raslinja. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene