Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže sastanak

Udruga Žene u Domovinskom ratu: Ministrica Pusić nas ignorira!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga Žene u Domovinskom ratu ljuti se na ministricu Vesnu Pusić jer im 'ne daje podršku te ih ignorira'.

Udruga Žene u Domovinskom ratu kažu da su ministrici Vesni Pusić još u siječnju poslale zahtjev da ih primi kako bi joj iznijele svjedočanstva silovanih žena u vrijeme Domovinskog rata i zatražile da se zauzme za pravno procesuiranje počinitelja i pripadajući status žrtava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna EUROPSKA BIH Bećirovićev uspjeh pobjeda je volje građana BiH za promjenom: "Prvi put Hrvati su Bošnjacima izabrali člana Predsjedništva" Miro Kovač i Vesna Pusić KOVAČ I PUSIĆ ZA DNEVNIK NOVE TV Bivši ministri o Orbanu i hrvatskoj vanjskoj politici: "Kad su poruke disonantne, kao što u nekim slučajevima kod nas i jesu, onda to zbunjuje"

Traže podršku jer od nje, ističu, još nisu čule da govori o stradanju. No ministrica ih, kažu, ignorira. Stoga su odlučile javno progovoriti.

'Ne da uspoređujem, ali ne možemo preskočiti pitanje ratnoga stradanja i rješavati u društvu druga pitanja. Samo se to ovog puta slučajno poklopilo sa Gay Pride-om u Splitu', rekla je Marija Slišković iz Udruge.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene