Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon svađe

Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku

Ilustracija, djeca u školi
Ilustracija, djeca u školi Foto: Getty Images
U jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi učenik je svojim kolegama zaprijetio puškom nakon čega se u slučaj uključila i policija i centar za socijalnu skrb.

Nakon fizičkog sukoba sa svojim vršnjakom, učenik petog razreda zaprijetio je da će u školu donijeti pušku.

Incident se dogodio prošlog utorka u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi, a vijest je stigla do medija tek ovaj tjedan nakon što se informacija počela širiti školom krajem prošlog tjedna. 

Roditelji učenika tek su u ponedjeljak obaviješteni o spornom događaju, a u cijeli slučaj su uključeni i policija i centar za socijalnu skrb, javlja Danas.hr

Pročitajte i ovo Nina Obuljen Koržinek HDZ-ova ministrica Obuljen Koržinek: "Razgovori o formiranju nove Vlade tek počinju"

Pročitajte i ovo Valter Flego Bliže se novi izbori IDS okupio centristički blok za EU izbore: "Spremni smo stvoriti najjači liberalni blok u Hrvatskoj"

"Grad Zagreb je dobio obavijest o situaciji, no ne možemo iznositi detalje. Nadležne službe su obaviještene te postupaju po nadležnostima", rekao je Luka Juroš, pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade.

Dječak krajem prošlog tjedna nije išao u školu, a na nastavku ne smije ići ni cijeli ovaj tjedan.

Pročitajte i ovo Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa

Za utorak je zakazan roditeljski sastanak, a ovaj je incident potaknuo brojne roditelje da ne pošalju svoju djecu u školu ovih nekoliko dana.

"Mi roditelji među sobom u grupi smo dobili informaciju da je dječak pokazivao slike puške koju ima doma i da će ju donijeti u školu. Naravno, da prvi osjećaj je bio šok totalni. Sto upitnika, jer mi nismo dobili nikakvu informaciju", izjavio je jedan od roditelja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene