Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje poginulih

VIDEO Dramatična snimka iz zračne luke: Avion se srušio i klizao prema putničkom terminalu

Pad aviona u zračnoj luci u Brazilu
Pad aviona u zračnoj luci u Brazilu Foto: X/FL360aero
U zračnoj luci u Brazilu srušio se dvomotorni zrakoplov. U padu su poginuli pilot i jedan radnik terminala.

U padu zrakoplova na pistu zračne luke Bom Futuro u Brazilu poginuli su pilot i jedan radnik terminala, dok su dva putnika uspjela izvući živu glavu.

Dvomotorni zrakoplov King Aira C90 srušio se u srijedu poslijepodne ubrzo nakon što je poletio. Na snimkama nadzorne kamere vidi se kako je avion pao na pistu i otklizao u smjeru putničkog terminala, potom se zapalio i eksplodirao.

Pročitajte i ovo Ilustracija neopterećen bogatstvom Osvojio milijune na lutriji pa šokirao potezom: "Rekao je da želi nastaviti..."

Pilot Fernando Kawahata (42) poginuo je na mjestu nesreće, a 62-godišnji radnik Juan Jaramillo poginuo je nakon što ga je udario dio motora u blizini zgrade terminala, piše Daily Mail

 

 

Dvojica preživjele braće Adelar (55) i Valdir (52) Jacobowski koji su ujedno i vlasnici zrakoplova uspjeli su pobjeći sami, no imali prevezeni su u bolnicu gdje im je pružena pomoć zbog ozljeda leđa i trbuha.

Pročitajte i ovo Hrvatski sindikat telekomunikacija za veće plaće i kolektivni ugovor Djelatnici telekoma prosvjeduju u subotu: "S ovako mizernim plaćama ljudi će imati i mizerne mirovine"

Šef civilne policije Marcos Lira poručio je da se istražuje je li nesreću uzrokovao kvar motora ili nemar. Također će provjeriti je li pilot imao zdravstvenih problema.

"Umro je radeći ono što je volio. Teško je, ali život ide dalje", rekao je najstariji sin pilota Kawahate.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene