Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Iznenađenje za pamćenje

U životima 13-godišnjaka koji se svakodnevno bore s bolestima bio je to običan dan, a onda...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nisu slutili što ih čeka. U njihovim životima, u kojima se svakodnevno bore sa svojim bolestima, to je bio samo jedan običan dan. Dok nije stiglo iznenađenje.

I Jean i Bernard su 13-ogodišnjaci. Obojica žive s rijetkim bolestima - obje njihove dijagnoze spadaju u bolesti koje se javljaju na manje od 5 osoba na 10 tisuća stanovnika, upravo zato nose i naziv - rijetke.

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Vladimir Zelenski Osudio iranski napad Zelenski: "Izrael nije bio sam, a Ukrajina čeka mjesecima''

Kao i svako dijete, i oni imaju svoje želje. Skromne želje, rekli bismo. Jeanova želja je postati glumac, a uzor mu je Goran Navojec. Bernard je samo poželio nogometnu loptu.

Otac i sin ujedinili Hrvatsku - 'Želim mu svaki mjesec uplaćivati novac dok god mogu'

Šestero studenata zagrebačkog ekonomskog fakulteta pokrenulo je projekt Mala želja - velika sreća u kojem ispunjavaju želje osobama s rijetkim bolestima, i to kako bi povećali svijest o različitosti. Zajedno s ekipom Provjerenog iznenadili su i Jeana i Bernarda.

Kako je izgledao prvi susret Jeana i Gorana, a s druge strane video poruka nogometaša Andreja Kramarića kojom je iznenadio Bernarda, pogledajte u večeras u Provjerenom u 22 sata na Novoj TV!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene