Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukupno osam lokacija

U Vukovaru četiri nove lokacije besplatnog interneta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na četiri nove lokacije u Vukovaru gradonačelnik Željko Sabo danas je u rad pustio besplatni Internet, u okviru projekta Ministarstva turizma 'Hotspor Croatia'.

Ovime je besplatni Internet omogućen na Trgu žrtava Ovčare u vukovarskoj četvrti Mitnica, na Otoku sportova, na gradskoj plaži u središtu grada te u sportskoj dvorani u Borovu naselju.

Ove lokacije odabrane su zbog njihove turističke frekventnosti, a vrijednost projekta je 24.000 kuna koje su zajednički, sa po 50 posto sredstava, osigurali Ministarstvo turizma i grad Vukovar.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Donedavno u dobrim odnosima Zašto je Milanović izbjegao veliku svečanost? Pogledajte koje je objašnjenje stiglo iz njegova ureda Obljetnica pogibije 12 redarstvenika u Borovu Selu - 1 "Nema ih niti jedne godine" Mlinarić se na obljetnici masakra u Borovu selu žestoko obrušio na SDSS, a Culej otkrio po čemu pamti ubijenog brata

>> Ugasili jedan, planuo drugi požar na Dinari: Sumnja se na podmetanje!

U Vukovaru je sada na osam lokacija omogućen besplatni Internet. Uz četiri novootvorene, od 2011. godine besplatni je Internet, naime, dostupan u centru grada, na Olajnici, u Perivoju Miše Barne i kod Gradske knjižnice u Borovu naselju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene