Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj iz Provjerenog

Nastavljeno suđenje splitskom kardiologu za primanje mita. "On je samo tiho rekao: Ma ne treba. - Ali je ipak uzeo"

Aktualno Galerija Kardiokirurga terete za primanje mita - 3 Kardiokirurga terete za primanje mita - 3 Foto: DNEVNIK.hr Kardiokirurga terete za primanje mita - 2 Kardiokirurga terete za primanje mita - 2 Foto: DNEVNIK.hr Kardiokirurga terete za primanje mita - 1 Kardiokirurga terete za primanje mita - 1 Foto: DNEVNIK.hr Božena Ćorić, svjedokinja Božena Ćorić, svjedokinja Foto: DNEVNIK.hr +0 Ljubica Adžaip, svjedokinja Galerija 1/5 >>
U Splitu je nastavljeno suđenje kardiokirurgu Cristijanu Bulatu za primanje mita, o čemu je 2018. prvo izvještavalo Provjereno Nove TV.

U nastavku suđenja kardiokirurgu Cristijanu Bulatu u Splitu za primanje mita svjedočila je supruga preminulog muškarca te članica njezine obitelji koja je prema njihovim iskazima sudjelovala na susretima kada je liječnik primio i vratio 3000 eura, ali i tajno snimila priznanje čija je snimka prihvaćena kao dokaz.

USKOK kardiokirurga tereti i za nerazmjer imovine u iznosu od 3,5 milijuna kuna, a čeka se potvrda i druge optužnice u ovom slučaju, one za nesavjesno liječenje, navodi se u prilogu reportera Dnevnika Nove TV Ivana Kaštelana.

"Uvjerio nas je kako ima nade da bi mogao preživjeti. Ja sam izvadila kovertu i dala sam doktoru Bulatu. Ta je koverta bila puno bogatija jer su uglavnom bile novčanice od 50 eura. Tu je bilo 2000 eura i on je samo tiho rekao: 'Ma ne treba'. Ali je ipak uzeo", kazala je svjedokinja Ljubica Adžaip.

Pročitajte i ovo Provjereno: Bolnica - 2 TRILER U KBC-U SPLIT DORH ga tereti da je primio mito, a on i dalje radi u bolnici: Provjereno otkrilo nove nepravilnosti

"Tad je bio cilj da doktor vrati taj novac, da ona može s tim novcem napraviti sprovod. Prišao je našem autu i dao Ljubici te novce, rekao da mu je stvarno žao", posvjedočila je Božena Ćorić.

Pročitajte i ovo Ljubica je dala novac liječniku kako bi joj spasio supruga (Foto: Provjereno) - 7 NAKON OTKRIĆA PROVJERENOG Gdje je zapelo: Slučaj splitskog kardiokirurga optuženog za primanje mita od lipnja prošle godine leži u ladici suda, kad će početak suđenja?

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene