458799
458799
458799
458799
458799

SPLIT U STRAHU Napadnute tri djevojke, napadač još uvijek na slobodi

  • , 29.11.2016., 21:52
  • Autor:
  • komentara

Tri Splićanke napadnute su u noćnim satima. Napadač još uvijek traži policija, a Splićani upozoravaju da kvart u kojem se napad dogodio postaje sve opasniji za život.

 
 
 
 
Napadnute tri djevojke u Splitu (Video: Dnevnik Nove TV)
Napadnute tri djevojke u Splitu (Video: Dnevnik Nove TV)

Tri djevojke napadnute su na različitim mjestima. Osim što se sve dogodilo u gusto naseljenom kvartu ovdje je i škola. Stanovnici su s pravom u strahu. 

Incidenti su se dogodili u nedjelju i ponedjeljak bez ikakvog povoda, potvrđuje policja. Ne otkrivaju na koji način su napadnute. "Tri ženske osobe u dobi od 17, 22 i 28 godina fizički su napadnute. Jedna osoba je zadobila lakše tjelesne ozljede, dok dvije oštećene osobe nisu imale vidljivih ozljeda", kaže Antonela Lolić, glasnogovornica PU Splitsko-dalmatinske.

Ni u jednom slučaju nije prijavljeno silovanje. Počinitelj je pobjegao nakon svega što je učinio. Kriminalistička istraga je u tijeku, a napadač još uvijek na slobodi.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se