Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte ih

FOTO U Sl. Brodu će se proizvoditi najmodernije i najnovije lokomotive!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljaci su lokomotivu dizajnirali, a 'Đuro Đaković' će je proizvoditi u Slavonskom Brodu. Lokomotiva je dobila je najbolje ocjene.

Hrvatska tvrtka Đuro Đaković i poljski Newag zajedno će proizvoditi električne lokomotive za europsko i svjetsko tržište. Poljaci su lokomotivu dizajnirali, a 'Đuro Đaković' će je proizvoditi u Slavonskom Brodu. Lokomotiva je dobila je najbolje ocjene na međunarodnom sajmu u Berlinu. Obje tvrtke vjeruju u uspjeh lokomotive i izvan Europe.

Pročitajte i ovo Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Neredi nakon utakmice Policija objavila detalje: U napadu navijača ozlijeđeno 8 policajaca, trojica uhićena Vojna oklopna vozila Bradley Remont u Đuri Đakoviću Hrvatskoj stigli američki oklopnjaci, poznato njihovo prvo odredište: "Hrvatski vojnici s ovim moćnim sredstvom bit će još snažniji jamac mira i sigurnosti"

Tim povodom u službeni posjet Zagrebu stigla je potpredsjednica poljske Vlade Elzbieta Bienkowska. 'To je najnovija i najmodernija lokomotiva na europskom tržištu. Rješenja koja smo koristili tijekom dizajniranja na najvišoj su razini, tako da možemo biti konkurentni i po pitanju kvalitete i cijene proizvoda', izjavio je Bartosz Krezminski, predsjednik Uprave Newaga.

Đuro Đaković šalje oklopno vozilo na testiranje u Kuvajt, moguć VELIK POSAO za Hrvatsku!

Novim poslovnim pothvatom zadovoljan je i Vladimir Kovačević, predsjednik Uprave Đure Đakovića.

'Lokomotiva se nakon 23 godine vraća u Slavonski Brod, a želim istaknuti da će se elektrolokomotiva prvi puta proizvoditi Slavonskom Brodu', izjavio je Kovačević. 

Đuro Đaković je do sada proizvodio samo dizel lokomotive.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene