Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrebno nešto više od 8.000

U samo tri dana više od pet tisuća potpisa protiv golfa na Srđu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema podacima organizatora prikupljanja potpisa za raspisivanje lokalnog referenduma o izgradnji golf resorta na području Srđa, u prva tri dana prikupljena je podrška više od pet tisuća građana.

U prva tri dana prikupljanja potpisa za referendum o Projektu golf na Srđu, od petka 1. veljače do 3. veljače navečer, prikupljeno je više od 5.000 potpisa, priopćeno je danas iz Organizacijskog odbora za referendum.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lorencin tvrdi 'Bilo bi loše da je referendum za Srđ prošao' Slika nije dostupna 'Srđ je naš': Gotovo 10 tisuća glasova 'protiv' obvezujuće je za sve

>> Dubrovnik: Počelo prikupljanje potpisa za referendum o golf parku na Srđu

Među potpisnicima su i brojni političari poput gradonačelnika Andre Vlahušića, njegova zamjenika Nika Šalje, gradske vijećnice i predsjednice dubrovačkog HDZ-a Dubravke Šuice, vijećnice Marije Delije te brojni ugledni građani poput biskupa dubrovačkog mons. Mate Uzinića, dubrovačkog paroha Gorana Spaića, akademika Luka Paljetka i Nenada Vekarića.

Na dan Feste svetoga Vlaha, zaštitnika Dubrovnika, i veliki broj građana koji ne žive u administrativnim granicama Dubrovnika izrazio je želju dati svoj potpis za raspisivanje referenduma, što je najbolji pokazatelj visoke svijesti građana o utjecaju koji bi realizacija velikog golf resorta imala ne samo na Dubrovnik, nego i na cijelu Županiju, navodi u priopćenju Organizacijski odbor za referendum. (D.M./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene