Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo zašto

VIDEO U Saboru o poznatoj pjevačici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskom saboru sapomenula se i jedna poznata hrvatska pjevačica.

Prilikom rasprave u Hrvatskom saboru o prijedlogu Zakona o mirovinskom osiguranju HDZ-ova saborska zastupnica Đurđica Sumrak spomenula je pjevačicu Severinu Vučković.

Pročitajte i ovo Nova lica u Saboru - 2 Parlamentarni izbori VIDEO Pogledajte virtualnu sabornicu, u novom sazivu gledat ćemo više od 60 novih lica Gabrijela Kišiček, stručnjakinja za komunikaciju Iz minute u minutu Izborna emisija Nove TV! Komunikacijska stručnjakinja: "Ovo nije bio pobjednički govor"

>>Marasović: Neće nas imati tko pokopati; treba dovesti Filipince jer su sličnog svjetonazora

'Negdje 2010. godine dobro se sjećate što se dešavalo u ovom Saboru kad su angažirali jednu pjevačicu koja je nosila broš sa brojem kao telefona. To je bio broj nezaposlenih. 317 625. Pa ja vam preporučujem da istu tu gospođu angažirate, pa nek sada ponese broš sa brojem telefona 524 999 ili vrlo brzo će drugi osigurati sa 555 000. Eto toliko je o tome, o vjerodostojnosti, o tome koliko tko argumentirano i neargumentirano u ovom Saboru govori', rekla je Sumrak, aludirajući na broš pjevačice Severine koji je nosila na jednoj modnoj reviji. Na njemu je stajao tadašnji broj nezaposlenih - 317 625.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene