Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova imenovanja

U PU varaždinskoj većina šefova ostaje na svojim funkcijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Varaždinskoj su županiji imenovani novi šefovi u tamošnjoj policiji. Većina dosadašnjih šefova ostala je na svojim mjestima.

Načelnik Policijske uprave varaždinske Darko Jurčec izvijestio je danas na konferenciji za novinare u Varaždinu da je glavni ravnatelj policije Vlado Dominić s današnjim danom imenovao načelnike policijskih postaja u Varaždinskoj županiji, od kojih je većina na tim funkcijama bila i dosada.

Pročitajte i ovo Nestali Dinko Litović Policija moli pomoć Jeste li ga vidjeli? Iz mjesta Zadvarje u okolici Splita nestao 65-godišnji Dinko Litović Ilustracija Javlja policija Na proslavi Dinamova naslova pokušao ubiti čovjeka

>> Imenovani novi načelnici policijskih postaja u PU karlovačkoj

Dosadašnji načelnik Policijske postaje Varaždin Darko Blaži ostaje na toj funkciji, načelnik Policijske postaje Ivanec bit će i dalje Boris Divjak, načelnik Policijske postaje Novi Marof ostaje Toni Zorman, a načelnik Postaje granične policije Varaždin Vladimir Friščić.

Promjene su se dogodile na čelu Postaje prometne policije Varaždin, gdje je dosadašnjeg načelnika Predraga Benčića na toj funkciji zamijenio donedavni načelnik PU Varaždinske Rade Sitar, kao i na čelu Policijske postaje Ludbreg, gdje je dosadašnjeg načelnika Ivicu Matošića zamijenio Vlado Pirc.

Načelnik Policijske uprave varaždinske Darko Jurčec kazao je da su ljudi koji su imenovani načelnicima ostvarili najbolje rezultate na testiranjima te su u ranijem radu bili principijelni i profesionalni.

'Zaslužili su da budu imenovani i mislim da će sljedećih pet godina dobro raditi svoj posao, jer su vrsni stručnjaci, vrsni policajci i prošli su gotovo sve u policiji', rekao je Jurčec.

Dodao je da će do 2. studenoga biti imenovani i zamjenik načelnika policijske uprave, voditelj službe policije, voditelj službe za granicu, voditelj službe kriminalističke policije i voditelj službe zajedničkih i upravnih poslova. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene