Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 11 mjeseci

U Panami oslobođen hrvatski pomorac, bio uhićen zbog droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski pomorac Goran Mustapić (40) iz Dugopolja oslobođen je nakon 11 mjeseci na suđenju u Panami, gdje je bio optužen za posjedovanjem droge, izvijestio je Sindikat pomoraca Hrvatske.

Vijest o oslobađanju pomorca Gorana Mustapića Sindikat pomoraca (SPH) je dobio iz hrvatskog veleposlanstva u Washingtonu.Glavni Tajnik SPH-a Predrag Brazzoduro izjavio je jutros kako je Mustapić, koji je plovio na talijanskom brodu MSC Fabienne kao mazač, oslobođen po svim točkama optužnice. Odluka panamskog suda donesena je prošlog tjedna, hrvatski pomorac se za sada još nalazi u Panami.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nisu to očekivali Zbog prijetnje bombom avion se vratio u zračnu luku, a putnici su evakuirani: Šokirali se kad su otkrili što je u WC-u Potres Panama magnituda 6,3 VIDEO Stižu snimke snažnog potresa koji je pogodio Panamu

>>Šokantna ispovijest Hrvata kojeg su oteli gusari

Sindikat pomoraca Hrvatske je odlučio da oslobođenom hrvatskom pomorcu plati repatriciju. Brazzoduro ističe kako Mustapić nije bio član sindikata, ali se sindikat odlučio za pomoć zbog težine situacije i solidarnosti. Napominje i kako je obitelj pomorca u teškom financijskom stanju.

Podsjećamo, Goran Mustapić je početkom lipnja prošle godine uhićen u Panami i optužen za posjedovanja droge. Sindikat je odmah kontaktirao talijanskog brodara MSC u gradu Piana di Sorrento te hrvatsko veleposlanstvo u Washingtonu.(HINA)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene