Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve niža temperatura

Napokon nam stiže malo sunca, ali ne spremajte kišobrane - uskoro novi pljuskovi

Poslijedice kiše u Zagrebu (Luka Stanzl/PIXSELL)
Poslijedice kiše u Zagrebu (Luka Stanzl/PIXSELL)
Aktualno Galerija +0 Poslijedice kiše u Zagrebu (Luka Stanzl/PIXSELL) Galerija 1/1 >>
Već nas u utorak očekuje novo jače naoblačenje s kišom i pljuskovima uz najniže temperature oko ništice

Na kopnu će se nakon prestanka kiše, naoblaka sve više kidati tako da će biti i nešto sunčanih razdoblja. Temperatura malo niža – većinom oko 10 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Sunčano vrijeme što nas čeka u idućim danima? Možemo li očekivati stabilizaciju vremena? Doznajte u prognozi Ivana Čačića Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Vrijeme će i dalje biti nestabilno uz puno sunca, ali i kiše: Detalje donosi meteorolog Nikola Vikić-Topić

Slično i na istoku, poslijepodne povoljnije uz prestanak kiše, a bit će i sunčanih razdoblja. Temperatura između 10 i 12 stupnjeva.

Najpovoljnije vrijeme se očekuje na sjevernom Jadranu gdje će biti suho, a uz umjerenu buru i dosta sunčano. U gorju sve vedrije, a još malo kiše bi moglo pasti tek ponegdje u Lici. Temperatura i ovdje nešto niža.

U Dalmaciji postupni prestanak kiše, bit će i sunčanih razdoblja, osobito prema jugu. Uz južinu temperatura i dalje iznad prosjeka do najviše 17 stupnjeva.

Početak novog tjedna na kopnu će biti stabilniji. Bit će magle i niskih oblaka koji bi se ponegdje mogli i dulje zadržavati, no u ostatku sunčana razdoblja. Novo jače naoblačenje s kišom čeka nas već od utorka, a kiša bi ponegdje mogla biti i obilnija.

I na moru stabilnije, iako ne posve stabilno pa bi ponegdje moglo pasti malo kiše već u ponedjeljak. Kiša će i ovdje biti češća, ali i obilnija od utorka kada će i jugo pojačati.

Ukratko, očekujemo razvedravanje, izlazak sunca, malo stabilnije vrijeme početkom idućeg tjedna, a onda od utorka opet kiša i pljuskovi te temperature blizu nula stupnjeva.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene