Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema onečišćenja

U Malom Lošinju potopila se brodica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U malološinjskoj luci sinoć se potopila brodica na dubinu od četiri metra, odmah je izvučena i onečišćenja nije bilo, priopćeno je danas iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Brodica 'Katerina', dužine 8,7 metara potopila se sinoć na dubinu od četiri metra u luci Mali Lošinj, na vezu nasuprot restorana 'Odissey'. Lučka ispostava Mali Lošinj utvrdila je da je uzrok potapanja prodor vode kroz osovinski vod, a nije bilo onečišćenja mora.

Uslijed doticanja propelera u nepoznati predmet došlo je do ispadanja osovine iz ležišta i njenog pomicanja prema natrag.

Brodica je odmah izvučena iz mora, a danas ujutro otegljena je u Rab u brodogradilište Pičuljan na popravak, kaže se u priopćenju glasnogovrnice Marine Halužan. (Hina)

Pročitajte i ovo Prva akcija brodice u Malom Lošinju - 2 Do Rijeke Prva akcija brodice za hitan medicinski prijevoz iz Lošinja: Prevezeni mališan i njegova majka Izgorjela brodica u Ninskom zaljevu Opreza nikad dosta Na kupačicu naletio jet-ski i teško je ozlijedio, izgorio gliser

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene