Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

U Korani pronađeno tijelo muškarca

Rijeka Korana
Rijeka Korana Foto: Robert Fajt/Cropix
U Korani je pronađeno beživotno tijelo. Proveden je očevid kako bi se utvrdilo je li riječ o tijelu krijumčara migrantima koji je u srijedu pobjegao od policije.

U petak je u Korani pronađeno beživotno tijelo, javila je Policijska uprava karlovačka i dodala da je proveden očevid kako bi se utvrdilo je li riječ o tijelu krijumčara migrantima koji je u srijedu skočio u rijeku bježeći od policije kod Vukmanićkog Cerovca.

Policija je u večernjim satima pokušala zaustaviti i kontrolirati automobil poljskih registarskih oznaka, a kod Cerovca je vozač usporio i iskočio iz vozila u pokretu.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Dan sjećanja Oglasio se Plenković, stavio sliku drugog plakata: "Hrabrost branitelja obvezuje da štitimo dignitet Domovinskog rata"

Automobil je udario u prometni znak, a odbjegli vozač skočio je u rijeku i nestao iz vida. U vozilu su pronađeni stranci, a u potragu za vozačem uključeni su vatrogasci i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja.

Policija je dodala i da slijede daljnje kriminalističko istraživanje te obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti i identiteta pronađene osobe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene