Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljedice poplava

Karlovac: Otvorila se rupa u zemlji veličine automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Urušavanjem kolektora došlo je do puknuća vodoopskrbnog cjevovoda, ali problema s opskrbom ne bi trebalo biti.

Rupa širine čak od deset metara otvorila se večeras u karlovačkom naselju Gaza, u Ulici Struga. Radi se o urušavanju koje je posljedica poplave i rada podzemnih voda, javlja KA portal.

Pročitajte i ovo Prva ostavka Šef vojne obavještajne agencije Prvi izraelski dužnosnik dao ostavku: Preuzeo odgovornost za pokolj 7. listopada Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu

Na mjesto gdje se otvorila rupa u koju bi mogao bez problema stati automobil.

Uslijed poplave je došlo do urušavanja kolektora Gaza na križanju ulice Struga i ulice Gaza. Radi se o bivšem kolektoru koji danas ima funkciju retencije, zatvoren je prema Kupi te nema opasnosti od ulaska rijeke u sustav, kažu u Vodovodu.

Urušavanjem kolektora došlo je do puknuća vodoopskrbnog cjevovoda. Djelatnici Vodovoda i kanalizacije zatvorili su navedeno mjesto te preusmjerili vodoopskrbnu mrežu tako da nije ugrožena opskrba pitkom vodom u gradu Karlovcu.

Ljudi danonoćno rade da zaštite kuće! Ovo su kritične točke dana

'Zbog promjene smjera vode u sustavu moguća su zamućenja vode, ali naši djelatnici na terenu provode ispiranje vodoopskrbnih cjevovoda kako bi i taj problem riješili', kažu još u Vodovodu.

Osim na Gazi u nekoliko dijelova grada ima problema s vodoopskrbom. U nekoliko zgrada na Rakovcu je izuzetno slab pritisak vode u cijevima.

Više fotografija pogledajte ovdje:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene