Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skupština bira članove NO-a

U Inu umjesto političara - stručnjaci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupština Ine danas u podne bira tri nova člana Nadzornog odbora.

Izvanredna glavna skupština Ine izabrat će nove ljude koji će zamijeniti potpredsjednika Vlade i ministra regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Božidara Pankretića, ministra obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislava Ivića i bivšeg potpredsjednika Vlade i ministra financija Ivana Šukera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Premijerka najavila Kosor: INA o dugu u ponedjeljak Slika nije dostupna Kosor može tužiti Polančeca Afere isplivavaju, nadzorni odbori i dalje nadziru

Vlada je nakon provedenog javnog natječaja prošle godine za nove članove NO-a predložila Davora Štena, Damira Vanđelića i Gordanu Sekulić.

Nadzorni odbor Ine ima devet članova, od čega Vladi pripadaju tri mjesta, a MOL-u pet. Jedno mjesto pripada predstavniku radnika.

Iz Ine su potvrdili kako je na dnevnom redu skupštine samo opoziv starih i izbor novih članova NO-a te da bi sve trebalo trajati 10-ak minuta. Nakon izvanredne skupštine na dnevnom redu je sjednica na kojoj će se imenovati predsjednik Nadzornog odbora Ine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene