Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozvala na izbore

Tomašić: Sve što daje EU košta - ništa nije besplatno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomašić je bila na izbronom skupu svoje stranke u Požegi gdje je sve pozvala da izađu na na izbore za Europski parlament i glasaju za stranke desne orijentacije.

Ruža Tomašić, predsjednica HSP AS te zastupnica u Europskom parlamentu posjetila je Požegu te nazočila izbornom zboru stranke za područje grada Pleternice u Kuzmici. Prisutne je upoznala sa svojim viđenjem ustrojstva Europske unije i položaja Hrvatske u toj zajednici, u kojoj, kako je istaknula, 'sve što se daje, košta i u kojoj ništa nije besplatno'.

Pročitajte i ovo Zastupnici EP-a odlučuju o ključnom paketu o migracijama i azilu Prethodni prijedlozi su propali Europski parlament glasa o paktu koji je podijelio stranke Nina Skočak Skuplja potpise za kandidaturu Poznata tiktokerica želi u Europski parlament: "Na mojoj listi svi su mlađi od 30 godina"

'Kukuriku koalicija koja je Hrvatsku gospodarski dovela do samoga dna sada zagovara ponovno približavanje balkanskim integracijama iz čijih okova smo se oslobodili uz velike žrtve', upozorila je Tomašić.

Tomašić: Vlada europarlamentarce ne zove, ne daju nam smjernice

Pozvala je sve da izađu na izbore za Europski parlament te da svoj glas daju domoljubnoj koaliciji HSP AS, HDZ i drugim stranakama desne orijentacije.

Većinom glasova za predsjednicu pleterničkog ogranka HSP AS izabrana je Melita Glavaš, za dopredsjednike Stjepan Skoko, i Mato Ostojić, a za tajnika Darko Puljašić. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene