Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Hrvatsku do sad ušlo preko 155.000 imigranara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatsku je od ponoći do nedjelje u 12 sati ušlo 2906 migranta, dok je od početka izbjegličke i migrantske krize, 16. rujna, na područje Republike Hrvatske ušlo ukupno 155.726 migranata, objavilo je Ministarstvo unutarnjih poslova RH.

U Privremenom prihvatnom centru u Opatovcu trenutačno se nalaze 3562 osobe. I dalje se očekuje priljev migranata s područja Republike Srbije, navode iz MUP-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Idejan nizozemske vlade Zbog ovoga Slovenija dodatno inzistira na sve većoj kontroli granice s Hrvatskom? Slika nije dostupna Nakon incidenta Slovenija odgovorila na hrvatsku notu: Nema argumenata za povlačenje žice

Predsjednica Grabar Kitarović stigla u Opatovac, dočekao je ministar Ostojić

U centru U Opatovcu noćas je došlo do manjeg incidenta i sukoba među izbjeglicama koje u taj centar još uvijek pristižu u velikom broju.

'To su sve manji incidenti koji se brzo rješavaju, a u masi ljudi različite nacionalnosti, prije svega Afganistanci ukoliko žele prostor u šatoru prvi su spremni izbaciti nekoga van i to policija odmah to sredi, već smo navikli,'' komentirao je novinarima potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene