Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Premijerka uvijek ispuni obećanje'

Purda najavio da će tužiti Srbiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je i obećala premijerka Jadranka Kosor danas je posjetila obitelj Tihomira Purde.

Tihomir Purda, koji je nakon gotovo dva mjeseca pritvora u BiH u početku ožujka pušten na slobodu, izjavio je da će zbog uhićenja i pritvora u BiH tužiti Srbiju. Purdu je u Vukovaru posjetila premijerka Jadranka Kosor, a odgovarajući na novinarsko pitanje planira li tužiti Srbiju zbog uhićenja i pritvora u BiH, kazao je kako njegov odvjetnik radi na tome.

'Još rješavamo papirologiju, ali odlučili smo se na tužbu', kazao je.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust"

Premijerka Jadranka Kosor posjetila je obitelj Tihomira Purde u njihovom stanu. Tijekom susreta koji je trajao nešto više od pola sata Kosor je Purdinoj djeci podijelila prigodne darove i porazgovarala s njima o školskim aktivnostima.

>> VIDEO: Kako su na Purdi skupljali bodove

Također, premijerka je pristala biti kuma djevojčici koje Purde očekuju sredinom lipnja, a koja će biti četvrto dijete u obitelji.

Podsjetimo, Kosor je Purdi kada ga je primila u Vladi obećala da će ga posjetiti prvom prilikom kada će biti u Vukovaru. Purda je izjavio kako je sretan što ih je premijerka poslušala i dodao je kako ona uvijek ispuni svoje obećanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene