Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Idem do bankomata'

U Dubrovnik iz Beča stigao taksijem pa pobjegao ne plativši 1000 eura!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičeni državljanin Rusije je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Policijski službenici Policijske postaje Gruda na graničnom prijelazu Karasovići, zatekli su 38- godišnjeg državljanina Rusije osumnjičenog za kazneno djelo prijevare.

Pročitajte i ovo Ruska ratna krstarica Varjag Dalekodometna kampanja Ruski ratni brodovi uplovili na nemirno područje: Pobunjenici im obećali sigurnu plovidbu, ali... Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba

Srbija: Pljačkaš banke pobjegao policiji - biciklom

Njega se sumnjiči da je 4. svibnja koristio taxi uslugu prijevoza iz Beča prema Dubrovniku, da bi se dolaskom u Dubrovnik, pod isprikom odlaska na bankomat, udaljio u nepoznatom pravcu ne plativši račun, čime je oštetio 44-godišnjeg državljanina Austrije, koji mu je pružio taxi uslugu, za iznos od 1.000 eura.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni državljanin Rusije je sinoć, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene