Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dnevnik Nove TV u 19.15 sati

Kujundžić: 'Politički manipulatori prevarili su i pokrali hrvatski narod'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S Milanom Kujundžićem u Dnevniku u 19 i 15 razgovara Mislav Bago.

Milan Kujundžić, predsjednik stranke Hrvatska zora, službeno se kandidirao za predsjednika. Pred velikim brojem simpatizera predstavio je program. Hrvatskoj je kaže Kujundžić, potreban novi ustav u kojem će stajati da temelj suvremene hrvatske države počiva na Domovinskom ratu. Između ostalog, zalaže se za regionalni ustroj od pet velikih županija, njegovanje kršćanskih vrijednosti, zauzimanje stava po kojem Hrvatska neće podržati ulazak susjednih zemalja u Europsku uniju dok se ne riješe sporovi oko granice. Podršku je dobio od HDSSB-a, HSP-a, ali i jednog dijela HRAST-a, stranke čije je glavno predsjedništvo podržalo HDZ-ovu kandidatkinju.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović pojavio se na pressici čelnika SDP-a Peđe Grbina - 15 gađa poziciju premijera Pljušte reakcije na Milanovićevu kandidaturu: "Nakon njegove kandidature više ništa neće biti isto..." Slika nije dostupna izbori u sad-u Michael Bloomberg ušao u utrku za demokratsku predsjedničku nominaciju

Milan Kujundžić najavio kandidaturu za hrvatskog predsjednika

'Politički manipulatori koji sebe vole nazivati političkim elitama, oni koji se godinama vješto kriju iza svojih stranaka, i još vještije smjenjuju na vlasti, prevarili su, iznevjerili, pokrali Hrvatski narod. Neophodno je i to moramo: zaustaviti proces propadanja, demokratizirati državu, dovesti nove ljude, vratiti nacionalni i ljudski ponos', rekao je Kujundžić.

S Milanom Kujundžićem u Dnevniku u 19 i 15 razgovara Mislav Bago.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene