Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokopana uz sestru blizanku

U Bizovcu pokopana ubijena novinarka Sršić Kovač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na bizovačkom groblju danas poslijepodne je pokopana ubijena novinarka javne televizije Mirela Sršić Kovač.

Posljednjem ispračaju novinarke je sudjelovao veliki broj njenih sugrađana, ali i ljudi iz cijele Hrvatske. Mirelu su pokopali pored njene sestre blizanke koja je na tragičan način stradala prije petnaestak godina. Na sahrani, očekivano, nisu bila njena djeca, niti njena majka koja je slomljena od boli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pustolovina na dlanu ALTERNATIVA ZA MORE Slavonci imaju zamjenu za Jadran Slika nije dostupna Veliki glazbeni spektakl u CLUBU ROKU povodom otvorenja nove klupske sezone!

>> Oproštaj od Mirele: 'Njezin osmijeh će ostati nezaboravan'

Prethodno su se od nje na komemoraciji u prostorijama dopisništva u kojem je radila, oprostili brojni kolege i prijatelji, te obitelj. Kolege su istaknuli kako će njezin osmijeh i profesionalan novinarski posao ostati nezaboravan te kako svi dijele neizmjernu tugu s obitelji, posebice s djecom ubijene kolegice.

Podsjetimo, Mirelu Sršić Kovač ubio je suprug Zvonko Kovač u noći s petka na subotu u njihovu stanu u Belom Manastiru. On je umro danas rano ujutro u Kliničkom bolničkom centru Osijek od posljedica samoranjavanja.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene