Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do Kupa uz molitvu

"Oni nisu nikakvi huligani": Poznati splitski svećenik predvodi misu za Torcidaše

Navijači napali policiju - 2
Navijači napali policiju - 2 Foto: DNEVNIK.hr
U 11 sati će se u Splitu održati misa za uhićene navijače Hajduka. Mnogi će tako uz molitvu s fra Jozom Ćirko ući u dan finala Kupa koje se u četvrtak održava na Poljudu.

U crkvi svetog Dominika u Splitu u 11 sati će se održati misa za navijače Hajduka koji se nalaze u pritvoru nakon nereda na autocesti.

Pročitajte i ovo Razgovor s majkom uhićenog huligana - 4 ZA DNEVNIK NOVE TV Majka pritvorenog navijača Torcide o brutalnom sukobu na autocesti: "Ovi koji su napravili nered su pobjegli. Moj sin nije niti će ikada biti izdajica"

Misu će predvoditi fra Jozo Ćirko, najavio je na svojoj Facebook stranici poznati splitski svećenik. "S obzirom na medijsku i političku hajku i razapinjanje dijela momaka iz Torcide mogu reći: ti momci nisu nikakvi huligani, nego u srcu dobra dica; revolucionari bez revolucije; mladenačka krv, povodljivost... s njima treba popričat dobronamjerno, a ne razvlačit po sudovima", napisao je Čirko.

Pročitajte i ovo Remetinec - 2 U ISTRAŽNOM ZATVORU Gužva u šesnaestercu: Pogledajte kako su u Remetincu dočekani uhićeni navijači

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NERED na autocesti VIDEO Policija objavila nove snimke nezapamćenog divljaštva i brutalne tučnjave navijača

Podsjetimo, u subotu nakon zagrebačke utakmice, prilikom povratka u Split, na autocesti A1 kod odmorišta Desinec došlo je do velikog sukoba navijača i policije. 44 navijača su uhićena, a za njih 40 određen je istražni zatvor te se nalaze u pritvoru.

Većeras se na Poljudu odigrava finale Kupa, a u dan susreta Hajduka i Rijeke mnogi će tako ući s molitvom.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene