Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Počele oluje

Tuča veličine oraha opet poharala Zagorje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poslijepodne se već vrijeme počelo polako mijenjati pa je u Istri, oko Zagreba i u Zagorju bilo i pljuskova.

Grmljavinski pljuskovi danas popodne zahvatili su dio Hrvatske, a oko 18 sati jaka tuča pogodila je područje Poznanovca, Zlatar Bistrice, Marije Bistrice, Konjščine, Bedekovčine, Mača i šire područje Sv. Križa Začretja u Zagorju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić

Tuča veličine oraha padala je nekoliko minuta, a sličan je scenarij bio i u drugim mjestima, javlja Zagorje.com.

Ranije danas, oko 13 sati pljuskovi su padali na području unutrašnjosti Istre. Za vrijeme oluje je do 15 sati napadalo desetak milimetara kiše uz osjetan, no ipak kratkotrajan pad temperature zraka.

Već u ponedjeljak bi se grmljavinski pljuskovi mogli proširiti cijelom Hrvatskom. Postupno naoblačenje uz mjestimičnu kišu i pljuskove s grmljavinom na zapadu očekuju se već sredinom ponedjeljka, a zatim i drugdje. Lokalno je moguće jače grmljavinsko nevrijeme, osobito kasno poslijepodne i navečer, javlja DHMZ.

Zagorje je u zadnjih mjesec dana nekoliko puta već bilo poharano tučama i štete na vinogradima i poljoprivrednim kulturama već do danas su bile velike. S novom nepogodom sve će biti još gore.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene