Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na respiratoru

Trudnica zaražena virusom H1N1 izgubila bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ženu u 24. tjednu trudnoće, koja leži na respiratoru zbog zaraze svinjskom gripom u bolnici Dr. Fran Mihaljević snašla je tragedija, jer je srce njezine nerođene bebe prestalo kucati pa su ju ginekolozi morali poroditi.

'U utorak je prestalo kucati srce njezine nerođene bebe pa su je ginekolozi danas morali poroditi', rekao je za Večernji list prof. Antun Beus, ravnatelj ravnatelj zagrebačke Klinike za zarazne bolesti. Nesuđena 23-godišnja majka i sama se nalazi u lošem stanju pa je liječnici zbog loše zasićenosti kisikom u krvi, moraju držati u pothlađenom stanju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaražen virusom H1N1 Bebu oboljelu od svinjske gripe posjećuju roditelji Slika nije dostupna Prvi smrtni slučaj u Španjolskoj Rodila pa umrla od svinjske gripe

>> Trudnica zaražena svinjskom gripom kritično

Beus dodaje kako su ostali pacijenti, 28-godišnjakinja iz Virovitice te 33-godišnji muškarac isto tako na respiratoru, koji ne inače ne pate od težih kroničnih poremećaja. Dodao je na kraju kako je 28-godišnjak iz Pule danas isto tako primljen u bolnicu i odmah priključen na respirator, piše Večernji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene