Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trenutak istine: Na posao bez gaćica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skidanje za novac, ismijavanje ljubavnika, odlazak na posao bez donjeg rublja... samo su neke od intrigantnih tema najnovijeg nastavka showa 'Trenutak istine'.

Show je otvorio Miran Bučar, natjecatelj iz prošlotjedne epizode, kojeg je na vrućem stolcu zamijenila Fani Radovan, 35-godišnja konobarica iz Poreča, razvedena majka tinejdžerice.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Loreena Meda Bubnić Fattor: 'Preporučam seks u kuhinji svakoj ženi' Slika nije dostupna Trenutak Istine Pokušaj samoubojstva i oralni seks na poslu

Fani za sebe kaže kako je vesela i zabavna, kako novac igra veliku ulogu u njezinom životu i kako bi došla do njega, spremna je, tvrdi, učiniti sve. Smatra se naivnom osobom, ali i dobrim uzorom svojoj kćerki. Trenutno ima ljubavnika, a upustila bi se i u vezu i s oženjenim muškarcem. Voli, kako kaže, 'kopati po tuđem smeću u nadi da će pronaći nešto osobno'. 

Rekla je i kako se ismijavala na račun svog sadašnjeg ljubavnika te kako bi se upustila u vezu s oženjenim muškarcem.

Fani je odala i kako je na posao išla bez donjeg rublja.

Osvojivši 50.000 kuna Fani je odlučila ne riskirati te je odustala od daljnjeg ispitivanja. S osvojenim iznosom oprostila se od Trenutka istine.

Podsjećamo, Trenutak istine, osim na programu Nove TV možete pogledati i u videoteci našeg portala.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene