Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Unovčili vjeru u Boga?

Papa šalje komisiju da ispita ima li čuda u Međugorju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Papa Benedikt XVI u Međugorje šalje posebnu komisiju. Ispitat će je li se u Međugorju zaista ukazala Gospa ili su poduzetni mještani unovčili vjeru u Boga. Je li moguće da se u 30 godina Gospa u Međugorju ukazala čak 40 tisuća puta?

Što se to događa u Međugorju intrigira i papu Benedikta XVI. U Hercegovinu šalje kardinala Ruinia. Na čelu posebne komisije sa zadaćom ispitati što to tamo vjernici vide. Bit će to treća komisija. Prve dvije bile su još za vrijeme bivšeg režima. 'Međugorje je postalo svjetsko pitanje', rekao je don Ivan Grubišić. Pokušava li netko unovčiti Gospu? Ta priča traje već 30 godina, a Gospa se u međuvremenu, kažu oni koji su je vidjeli, ukazala gotovo 40 tisuća puta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čuda? Ovu su najpoznatija Gospina ukazanja u Međugorju Slika nije dostupna 'Kraljica mira' Međugorje slavi 31. obljetnicu ukazanja Gospe

>> Vatikan neće Međugorje proglasiti svetištem

30 milijuna hodočasnika

'U Međugorje hodočasnici dolaze i ono će opstati bez obzira na službeni stav crkve', dodaje don Grubišić. Međugorje je postalo treće najposjećenije svetište. U 30 godina ondje je bilo 30 milijuna hodočasnika. A hoće li papina komisija smiriti nemirne duhove koji tvrde da se ondje ne događa ništa, osim što se zarađuje novac, nećemo saznati tako skoro. Postupak crkvenog priznanja traje i desetljećima.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene