444814
444814
444814
444814
444814

'Poruke koje dolaze iz Srbije podsjećaju na 90. godine, a to nije dobro'

  • , 28.07.2016., 14:35
  • Autor:
  • komentara

Tehnički ministar branitelja, Tomo Medved pozvao je Srbiju da se, ako želi biti članica Europske unije, počne civilizirano ponašati.

 
 
 
 
Tomo Medved pozvao Srbiju da se 'počne civilizirano ponašati' (Video: Vijesti u 14)
Tomo Medved pozvao Srbiju da se 'počne civilizirano ponašati' (Video: Vijesti u 14)

'Poruke koje ovih dana dolaze iz Srbije podsjećaju na 90. godine, a to nije dobro', rekao je danas tehnički ministar branitelja Tomo Medved.

Osvrnuvši se na izjave srbijanskog šefa diplomacije koji je Hrvate nazvao fašistima i povampirenim ustašama zbog događaja u Srbu, pozvao je Srbiju da se, ako želi biti članica Europske unije, počne civilizirano ponašati.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se