Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliko priznanje

Tomislav Karamarko najbolji je hrvatski kuhar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najboljim hrvatskim kuharom na Danima hrvatskog kulinarstva proglašen je Tomislav Karamarko.

Tomislav Karamarko iz Zadra najbolji je hrvatski kuhar. Tako je odlučio stručni žiri na desetim Danima hrvatskog kulinarstva koji su održani u Umagu.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko Nju posebno pamti Tomislava Karamarka pod prozorom iznenadilo poznato lice: "A nadao sam se dobrom danu" Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković?

Lentu državnog prvaka u kulinarstvu osvojio je pokazavši najviše kreativnosti, kulinarskog umijeća te profesionalnosti u pripremi raznolikog menija od čak pet jela.

>> OVAKO bi to izgledalo nakon povratka s Marsa...

'Ovo mi znači jako puno. Već sam peti ili šesti put na ovom natjecanju. Napokon sam pobijedio i to znači dosta za napredak, za karijeru i sve', kazao nam je Karamarko.

Konkurencija je bila žestoka. 'To su dečki i cure koji znaju svoj posao. Već se dugo znamo s prethodnih natjecanja, to su nijanse', kaže Karamarko, inače zaposlen kao kuhar u jednom zadarskom hotelu.

Osim natjecanja kuhara održano je i natjecanje slastičara. U toj kategoriji titulu najbolje ponijela je Ivana Vidaković.

'Presretna sam. Ne znam što bih rekla. To je vrh mojoj struci. Puno sam se trudila. Bilo je puno odricanja, puno rada i na kraju se ipak isplatilo', rekla je Vidaković.

Dani hrvatskog kulinarstva središnja su i najznačajnija nacionalna kulinarska manifestacija koja se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike i Ministarstva turizma.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene