Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'To je kao...'

Karamarko o Milanoviću: 'Postaje sve simpatičniji, možda se učlani i u HDZ'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko komentirao je dopise Zorana Milanovića upućene MOST-u u kojima ih poziva na nastavak pregovora te čelniku MOST-a, Boži Petrovu nudi premjersku poziciju.

Predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko komentirao je dopise Zorana Milanovića upućene MOST-u u kojima ih poziva na nastavak pregovora te čelniku MOST-a, Boži Petrovu nudi premjersku poziciju.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Je li pogodovao bratu? Butković odgovorio Benčić: "Obitelj se ne dira, a pravna stručnjakinja studirala je 18 godina..." Branko Bačić i Sabina Tandara Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV GOST DNEVNIKA NOVE TV Hoće li na dan izbora moći raditi trgovine, tržnice, frizerski saloni...? ''Stvorili smo probleme, tamo gdje ih nije trebalo biti"

Jutros je u središnjici HDZ-a izjavio kako SDP samo želi fotelje.

'To je kao salon namještaja u koji su došli SDP-ovci pa sad žele odabrati najbolje fotelje', kazao je Karamarko te dodao kako je bivša vlada iznimno nesposobna, a 'SDP želi uskočiti u vlak koji već dobrano juri'.

'Milanović mi postaje sve simpatičniji, možda se učlani i u HDZ', kazao je predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko.

Podsjećamo, nakon što je u srijedu popodne poslao prvo pismo MOST-u, Zoran Milanović je to učinio još jednom navečer. Razlog slanja drugog pisma je pojašnjenje iznesenih stavova, a prvenstveno činjenice kako je sadržaj prvog pisma usuglašen na Predsjedništvu SDP-a. Naime, upravo im je to spočitavano iz MOST-a.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ocijenio je u četvrtak kako je nuđenje premijerske dužnosti čelniku Mosta nezavisnih lista Boži Petrovu jedan u nizu neuvjerljivih obrata Zorana Milanovića te dodao da HDZ u petak počinje zadnju fazu pregovora s Mostom.

"To je jedan u nizu njegovih neuvjerljivih obrata. On stalno mijenja mišljenja i teze, a interes mu je samo sačuvati fotelje. Ništa drugo", kazao je Karamarko novinarima ispred središnjice HDZ-a, vezano uz Milanovićevo nuđenje premijerskog mjesta Petrovu.

To samo pokazuje koliko je Milanović dosljedan političar i koliko Hrvatska može imati povjerenja u njegovu politiku, istaknuo je.

Karamarko smatra i da se takvim potezom SDP pokušava "vratiti u pregovore s Mostom", no, dodao je, to nije povratak na početak, jer su neki procesi nezaustavljivi. "SDP pokušava utrčati u vlak koji već juri", dodao je.

Uvjeren je u dogovor s Mostom, jer su, kaže, spremni i na odricanja u interesu građana te poručio da je HDZ-u i Domoljubnoj koaliciji imperativ Hrvatska kao uređena država u kojoj će se bolje živjeti, a to, dodaje, neće biti moguće ako se ne počnu provoditi reforme koje HDZ priprema već tri godine.

"HDZ sutra počinje zadnju fazu pregovora s Mostom i mislim da napredujemo. Ne znam što će biti s SDP-om jer to ovisi o Mostu i njima, a HDZ je u svom priopćenju rekao sve", naglasio je Karamarko te ocijenio da "SDP zanimaju samo fotelje" pa se, kaže, "ponekad osjeća kao da je u salonu namještaja - oko nas samo fotelje".

SDP se stalno pokušava dočepati tih fotelja, sinekura, crnih dobrih auta, tjelesnih čuvara i sličnog. To je sve što što ih zanima, a ništa od politike i interesa građana. To je bio SDP u protekle četiri godine i to nudi i dalje, ustvrdio je Karamarko. (Hina/M.G.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene