Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trajna suradnja

Tomašić: Sporazum s HDZ-om bit će potpisan u Vukovaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević, Ruža Tomašić, izvijestila je na današnjoj konferenciji za novinare u Osijeku da će ta stranka s HDZ-om potpisati sporazum o trajnoj suradnji za dva tjedna u Vukovaru.

Prije dva tjedna stranke su izvijestile da su dovršile pregovore o predizbornoj suradnji za predstojeće europske i parlamentarne izbore. Tomašić je kazala kako će se na lokalnoj razini odluka o koalicijskim sporazumima donositi samostalno uz napomenu da ne dolazi u obzir suradnja s SDP-om, HNS-om, HSP-om i SDSS-om.

Pročitajte i ovo Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali Andrej Plenković Euforija u HDZ-u Plenković otkrio jesu li već počeli pregovori

>> HSP Ante Starčević poziva vladajuće da zajedno otkriju sva stratišta bivšeg režima

HSP dr. Ante Starčević i HDZ imaju iste svjetonazore i logično je da s njima surađujemo, kazala je te naglasila važnost širenja i stvaranja domoljubnog demokršćanskog i pravaškog političkog bloka čiji je cilj, kako je istaknula, smjenjivanje "aktualne nesposobne vlasti".

Na konferenciji za novinare predstavljeni su stranački kandidati i model izlaska na predstojeće lokalne izbore u Osječko-baranjskoj županiji i Osijeku.

Ruža Tomašić otvorila je danas u Osijeku novouređene stranačke prostorije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene