Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar u akciji

TOLUŠIĆ OBILAZI PERADARSKE FARME "Ovo meso nema salmonelu i vrhunske je kvalitete"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić u srijedu obilazi peradarske farme u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji. Cilj ministrovog obilaska je ukazati na kvalitetu proizvodnje mesa u Hrvatskoj.

"Ovim obilascima želimo ukazati na kvalitetu i sigurnost obrade u hrvatskim pogonima za proizvodnju mesa. Ovo je poticaj građanima da kupuju hrvatsko meso. To je meso koje nema salmonelu i vrhunske je kvalitete", istaknuo je ministar Tomislav Tolušić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strože kontrole Salmonela pronađena 67 puta, ali potrošači nisu znali! Kreće masovni nadzor Slika nije dostupna Nakon pojave salmonele PROVJERILI SMO Koliko se kontrolira hrana koju uvozimo

Ministar Tolušić obilazi peradarske farme između 8 i 11 sati ujutro. Tolušić je već obišao pogone Perutnine Ptuj PIPO d.o.o. u Čakovcu, a obići će još OPG Mario Magdalerić iz Šamovca, Farmu za tov brojlera br. 9, Koka d.d. u Kućanima Gornjim, Tvornicu Stočne hrane Blagodar i veterinarsku ambulantu u Varaždinu, te Industriju mesa KOKA d.d. u Varaždinu.

Ministar će nakon svakog obilaska dati kratku izjavu za medije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene