64686
64686
64686
64686
64686

Tko je Robert Matanić?

  • , 30.10.2008., 08:40
  • Autor:
  • komentara

Robert Matanić u policijskim dosjeima se vodi kao opasan kriminalac s jakim vezama u Hrvatskoj i Srbiji.

 
 
 
 
Tko je Matanić?
Tko je Matanić?

U Beogradu je služio zatvorsku kaznu od 2,5 godina kad ga je bugarska policija osumnjičila za likvidaciju tamošnjih narko bosova. 

Matanić je, prema njihovoj prijavi, bio vođa grupe plaćenih ubojica iz Hrvatske.

Za likvidacije u Bugarskoj navodno ih je unajmio zemunski klan zbog konkurencije u trgovini drogama i oružjem odnosno zbog prevlasti nad kontrolom balkanske rute.

Uhićen je u jednom srpskom hotelu, a u Bugarsku je prepraćen pod nadzorom 60 tamošnjih specijalaca.

U bugarskom pritvoru proveo je nešto više od osam mjeseci.

Pušten je jer mu ni jedna od optužbi nije dokazana.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se